keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kodinhoitohuone ja wc

Tänään oli aika Nixillä, jolloin kävimme läpi kodinhoitohuoneen ja wc:n kalustusta. Hienoa nähdä valmiina huoneita, joita ei ole vielä olemassakaan. Suunnittelija oli piirtänyt kuvat koneella kodinhoitohuoneesta ja vessasta, komerot hän oli piirtänyt käsin. Komerot olivat Kirenan, jonka olen käsittänyt olevan aika kallis. Joten harkinnassa on, josko otamme vaatekomerot/kaapit muualta. Mutta olen jo melkein itsekseni päättänyt, että otamme Nixiltä kodinhoitohuoneen ja wc:n kalusteet.

Vessaan tulee näillä näkymin tammiovet ja valkoiset seinät, taso ja lattia. Kodinhoitohuoneeseen puolestaan massiivitammitasot, valkoiset ovet ja tumma laatta lattiaan. Pysymme näillä valinnoilla jopa budjetissa, sillä budjettimme koneisiin ja kaapistoihin on 20 000e.  Meiltä meinais unohtua siivouskomero suunnittelusta kokonaan! Mä vain mietin, että sopiikohan kokonaisuus yhteen, viis siivoamisesta... :D

Laattavalintamme koko taloon, sekä vessan kalusteet.

Tässä mallikuva kodinhoitohuoneesta. Korkeat kaapit, joissa on siivouskomero ja pyykkikaappi, sekä pesutorni jäävät nurkkaan, jonka peitoksi olemme suunnitelleet liukuovea.

Ovimalli on Nixin Laura, joka on aika maalaisromanttinen. Oikeasti raidat eivät näy ihan noin selvästi. Tasoiksi haemme Ikeasta tai jostain halvasta liikkestä massiivitammitasot.

Kodinhoitohuone yllhäältä päin.

WC:n kalustus on oikein kiva, vaikkakin vähän hintava. Jos olisin voinut valita mitä vain, olisin teettänyt altaan valumarmorista, jolloin allas olisi uponnut tasoon saumattomasti. Myös Corianista voisi teettää samanlaisen, mutta se on myös aivan liian kallis! Joten seuraavaksi paras vaihtoehto oli ottaa valkoinen taso ja sen päälle leveä allas.
Vessan seinät laatoitetaan tiililadontana valkoisella laatalla ja lattiaan tulee yllä esittelemäni Arabescatolaatta. Sisustussuunnitelija ehdotti tammisia tikapuita ja sälekaihtima valkoisen vessan piristeeksi, ja tikapuut ovat mielestäni aika hauska idea. Niihinhän saisi vaikka pyyhkeitä taiteltua kauniisti (oikeassa elämässämme ne olisivat hirveässä mytyssä sullottuna :D).

Kerron kodinhoitohuoneen sisustussuunnitelmasta lisää omassa postauksessaan. Sisustussuunniteljamme oli tehnyt juuri oikeanlaisen suunnitelman sinne, jossa on sopivasti maalaisromantiikkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti